Zwembad Lamellendek

Wij zijn er voor particulieren die op zoek zijn naar een zwembad lamellendek, ter vervanging van hun oude versleten dek, maar ook als u op zoek bent naar een compleet nieuw zwembad lamellendek. Wij leveren nieuwe zwembad lamellen voor bestaande oprolsystemen of geheel nieuwe systemen naar uw wens en op maat gemaakt. Zwembad lamellendek geeft u graag advies over de verschillende mogelijkheden. Wij zijn specialistisch installateur van Aquadeck. Wij kunnen u helpen van oriëntatie tot aanschaf, levering, installatie en service. Zelfs uw oude zwembad lamellendek voeren wij voor u milieuvriendelijk af.Een mooi zwembad lamellendek

Een zwembad lamellendek geeft uw zwembad een er mooie en elegante uitstraling. Het maakt uw zwembad helemaal af. De lamellen vormen daarnaast een veilige en duurzame afdekking voor uw zwembad. 

Voordelen van een nieuw zwembad lamellendek

De zwembad lamellendek systemen die wij leveren en installeren, zijn van het merk Aquadeck. Deze zijn gemaakt van zeer hoogwaardig kunststof. Tijdens de productie van de lamellen worden de lamellen op een innovatieve geautomatiseerde manier afgedicht waardoor luchtvochtigheid in de lamellenkamers tijdens de productie tot een minimum wordt beperkt. Hierdoor ontstaat er minder kans op condensvorming in de lamellenkamers. De lamellen van Aquadeck staan garant voor jarenlang plezier.

Verwarmend zwembad lamellendek

Het zwembad lamellendek van Aquadeck is verwarmend voor het water van uw zwembad. Dat betekent dat de lamellen zijn voorzien van een zwarte onderkant en transparante bovenkant, welke ervoor zorgt dat de warmte van de zon optimaal wordt versterkt, en de warmte aan het water wordt afgegeven. Omdat je de hele oppervlakte van het zwembad benut, is een verwarmend zwembad lamellendek in de zomer vaak meer dan voldoende om het zwembad op een aangename temperatuur te houden. Een verwarmend zwembad lamellendek is een milieubewuste keuze in zwembadverwarming.

Duurzaam zwembad lamellendek

Het Aquadeck zwembad lamellendek wordt gemaakt van de hoogste kwaliteit PVC voor jarenlang gebruik. Kleurvast en gemakkelijk te reinigen. Hoewel PVC al jaren een uitstekend materiaal is voor de lamellen, is er steeds meer vraag naar polycarbonaat lamellen. Deze lamellen zijn prijziger in aanschaf maar zijn nog duurzamer dan PVC lamellen. Bovendien hebben de polycarbonaat lamellen een langere levensduur.

Kindveilig zwembad lamellendek

Wij leveren en installeren uitsluitend zwembad lamellendek systemen van het merk Aquadeck. Deze leverancier heeft haar zwembad lamellendek systemen uitgebreid getest op de veiligheid van kinderen. Zo kan dit systeem tot 70kg per m2 aan gewicht dragen. Dit wil zeggen, als u een zwembad heeft van slechts 2m2 dat hier al een volwassen persoon van 140kg zonder problemen op het systeem kan staan wanneer deze geheel is gesloten. U begrijpt dat een spelend kind met bijvoorbeeld een bal, geen enkel probleem is voor het Aquadeck zwembad lemellendek. Verder kunnen wij uw Aquadeck zwembad veiligheidsafdekking ook nog voorzien van additionele veiligheidsfuncties, zoals bijvoorbeeld een veiligheidsslot en een veiligheidshandgrip, zodat kleine kinderen uw zwembad lamellendek niet zomaar kunnen openen. Neem contact met ons op en vraag gerust naar alle mogelijkheden.

Voor elk zwembad geschikt

Onze zwembad lamellendek systemen worden op maat gemaakt. Dit wil zeggen dat het niet uitmaakt wat de maatvoering en vorm is van uw zwembad. Dit is een extra reden om te kiezen voor ons zwembad oprolsysteem, want vele andere oprolsystemen zijn gebaseerd op standaard maten en bieden vaak ook enkel de mogelijkheid om een vierkant of rechthoekig zwembad af te dekken, maar zij bieden geen mogelijkheid om zwembaden met andere vormen af te dekken. Daarnaast ziet een lamellendeck er zeer stijlvol uit, wat recht doet aan de uitstraling van uw zwembad. Ook maakt het niet uit of u in uw zwembad een ingebouwde trap heeft of een trap aan de kant. Neem gerust contact met ons op voor een kennismakingsgesprek en wij zullen op basis van de specifieke situatie van uw zwembad advies verlenen en een gerichte offerte aan u uitbrengen.

Volledig automatisch

Het Aquadeck zwembad lamellendek is een volledig automatisch systeem. Door moderne technieken, zijn de Aquadeck zwembad lamellendek systemen voorzien van volledig automatisch te sluiten en openen mechaniek. Met één druk op de knop activeert u het systeem en dekt u het zwembad af of opent u het zwembad voor gebruik. De motor heeft geen motorput nodig en kan buiten het zwembad worden aangelegd.