Oprolsysteem zwembad kopen?

Een oprolsysteem is heel makkelijk als u uw zwembad wilt afdekken en dat op een snelle manier op en een automatische wijze wilt regelen. Een zwembad oprolsysteem zorgt er  voor dat de afdekking niet beschadigd. Een oprolsysteem is een must voor elk zwembad. Het oprolsysteem dat wij verkopen en installeren van het merk Aquadeck, werkt energie besparend, reduceert schoonmaakwerk aan uw zwembad en is bovendien kindveilig. Soorten oprolsystemen voor een zwembad

Er zijn verschillende soorten oprolsystemen voor een zwembad. Zo heeft u bijvoorbeeld:

  • Handbediende oprolsystemen
  • Zomerzeilen
  • Winterzeilen
  • Noppenfolie 
  • Lamellendeck systemen

Alle oprolsystemen behalve het lamellendeck systeem, zijn niet erg lang houdbaar en zijn bovendien ook vaak handbediend. Alleen een lamellendeck oprolsysteem is de meest kwalitatieve en duurzame oplossing voor uw zwembad. Bovendien verwarmen de eerder genoemde varianten uw zwembadwater ook niet en zijn ze vaak niet kindveilig, wat bij ons lamellendeck oprolsysteem weer wel het geval is. Bovendien is ons lamellendeck oprolsysteem ook nog volledig automatisch, waardoor u in de praktijk veel vaker gebruikmaakt van uw zwembad, dan wanneer u handmatig moet stuntelen met het oprollen van een zwembadafdekking. Wij adviseren u daarom om bij uw inbouwzwembad altijd te kiezen voor een lamellendeck oprolsysteem. Alle andere oprolsystemen zijn eigenlijk meer geschikt voor een goedkoper opzetzwembad.

Maatvoering en vorm van uw zwembad

Wij leveren uitsluitend zwembad lemellendeck oprolsystemen van het merk Aquadeck. Onze oprolsystemen worden op maat gemaakt. Dit wil zeggen dat het niet uitmaakt wat de maatvoering en vorm is van uw zwembad. Dit is een extra reden om te kiezen voor ons zwembad oprolsysteem, want vele andere oprolsystemen zijn gebaseerd op standaard maten en bieden vaak ook enkel de mogelijkheid om een vierkant of rechthoekig zwembad af te dekken, maar zij bieden geen mogelijkheid om zwembaden met andere vormen af te dekken. Daarnaast ziet een lamellendeck er zeer stijlvol uit, wat recht doet aan de uitstraling van uw zwembad. Ook maakt het niet uit of u in uw zwembad een ingebouwde trap heeft of een trap aan de kant. Neem gerust contact met ons op voor een kennismakingsgesprek en wij zullen op basis van de specifieke situatie van uw zwembad advies verlenen en een gerichte offerte aan u uitbrengen.