Een zwembad lamellenafdekking

Een zwembad lamellenafdekking geeft een zwembad een unieke, luxe uitstraling die het verdient. Bovendien is het veilig voor kinderen en huisdieren en het bespaart in de kosten voor het warmhouden en schoonmaken van uw zwembad. Na verloop van jaren kan het echter voorkomen dat een zwembad lamellendek of een aantal lamellen kapot gaan door weersomstandigheden of achterstallig onderhoud. Dan wordt het tijd om de zwembadafdekking te vervangen.


Lamellenafdekking zwembad

Een lamellen afdekking geeft uw zwembad een elegante uitstraling. Het maakt uw zwembad helemaal af. De lamellen vormen daarnaast een veilige en duurzame afdekking voor je zwembad. Heeft u een lamellenafdekking voor op uw zwembad? En zijn de lamellen versleten of kapot? Laat uw lamellen dan door ons vervangen voor nieuwe Aquadeck lamellen. Deze lamellen passen ook op andere merken rolsystemen.

Kenmerken Aquadeck lamellen

De lamellen van Aquadeck zijn gemaakt van zeer hoogwaardig kunststof (deze variant is gemaakt van PVC). Tijdens de productie van de lamellen worden de lamellen op een innovatieve geautomatiseerde manier afgedicht waardoor luchtvochtigheid in de lamellenkamers tijdens de productie tot een minimum wordt beperkt. Hierdoor ontstaat er minder kans op condensvorming in de lamellenkamers. De lamellen van Aquadeck staan garant voor jarenlang plezier.

Verwarmende zwembad lamellen

De Aquadeck zwembad lamellen zijn verwarmend. Dat betekent dat de lamellen zijn voorzien van een zwarte onderkant en transparante bovenkant, welke ervoor zorgt dat de warmte van de zon optimaal wordt versterkt, en de warmte aan het water wordt afgegeven. Omdat je de hele oppervlakte van het zwembad benut, is een verwarmend lamellendek in de zomer vaak meer dan voldoende om het zwembad op een aangename temperatuur te houden. Verwarmende zwembadlamellen zijn een milieubewuste keuze in zwembadverwarming.

Duurzame zwembad lamellenafdekking

De Aquadeck zwembad lamellenafdekking worden al jaren gemaakt van de hoogste kwaliteit PVC voor jarenlang gebruik. Kleurvast en gemakkelijk te reinigen. Hoewel PVC al jaren een uitstekend materiaal is voor de lamellen, is er steeds meer vraag naar polycarbonaat lamellen. Deze lamellen zijn prijziger in aanschaf maar zijn nog duurzamer dan PVC lamellen. Bovendien hebben de polycarbonaat lamellen een langere levensduur.