Zwembad afdekking kopen

Wilt u de levensduur van uw zwembad verlengen? Schaf dan via ons een kwalitatief hoogwaardige zwembad afdekking van het merk Aquadeck aan. Aquadeck zwembad afdekkingen zijn van de beste kwaliteit. Wat voor zwembad u ook heeft: u vindt de juiste afdekking gegarandeerd in ons grote aanbod hoogwaardige zwembadafdekkingen. Het maakt niet uit welke vorm uw zwembad heeft en of u een trap onder water of aan de kant heeft, alles is mogelijk met onze zwembad afdekkingen.Waarom een zwembad afdekking kopen?

Er zijn verschillende goede redenen om uw zwembad te voorzien van een hoogwaardige zwembad afdekking. Ten eerste kunt u uw zwembad afdekken om een lager energieverbruik te realiseren. Een zwembad dat afgedekt wordt met een zwembad afdekking houdt de warmte namelijk beter vast. Daarnaast warmen de lamellen van het Aquadeck systeem juist het water op, wanneer de zon op de lamellen schijnt. Dit komt door de zwarte onderzijde van de lamellen, die door de zon worden verwarmd en tevens het water raken en daarmee extra warmte afgeven aan het water. Omdat het zwembad minder snel afkoelt, hoeft u het minder snel te verwarmen. Dit betekent dat u veel energie en dus geld bespaart.

Daarnaast kunt u een zwembadafdekking kopen om ervoor te zorgen dat u uw zwembad minder schoon hoeft te maken. Een zwembad afdekking zorgt ervoor dat er geen rotzooi in het zwembadwater kan komen, waaronder bladeren, takjes, bloesem uit bomen, insecten, etc. Heeft u geen hoogwaardige zwembad afdekking op uw zwembad zitten, dan moet u simpelweg vaker aan de slag met zwembad accessoires om uw zwembad schoon te maken. Daar zit u toch niet op te wachten?

Ten derde zorgt een zwembad afdekking ervoor dat er minder algen in het water komen. Dit komt omdat een zwembad afdekking het licht tegenhoudt. Is uw zwembad vrij donker, dan kunnen algen minder goed groeien. Dit betekent dat uw zwembad algenvrij blijft. Verder voorkomt een zwembadafdekking verdamping van het zwembadwater. Dit betekent dat u minder chemicaliën hoeft te gebruiken in het water. Velen zien ook dit als een groot voordeel van het aanschaffen van een zwembad afdekking. Verder is het ook nog veilig voor kinderen, waardoor u geen zorgen hoef te maken voor de veiligheid van kleine kinderen.

Verschillende soorten zwembad afdekkingen

Er zijn verschillende soorten zwembad afdekkingen, namelijk:

  • Foam afdekkingen
  • Prefab afdekkingen
  • Afdekzeil
  • Zwembad lamellendeck

De laatste in het rijtje is de beste oplossing voor elk vast zwembad. Er is maar één merk dat in de loop van de jaren is uitgegroeid tot een zeer hoogwaardig merk voor een erg gunstige prijs. Het is van Nederlandse makelij en heet: Aquadeck. Het is een merk dat erg lang meegaat, een zeer stijlvol design heeft en zeer sterk is. Bovendien is het geschikt voor elke zwembadvorm. Het maakt dus niet uit hoe uw zwembad gevormd is. Om deze redenen leveren wij uitsluitend een zwembad lamellendeck van het merk Aquadeck.

Zwembad afdekking voor de winter

Onze zwembadafdekkingen zijn van uitstekende kwaliteit. De zwembadafdekkingen beschermen uw zwembad optimaal en gaan bovendien jaren mee. Investeert u in een zwembad afdeking van Aquadeck (het merk dat wij leveren, installeren en service op leveren) dan doet u een investering in de lange termijn. U kunt jaren van uw aankoop gebruik maken, om uw zwembad optimaal te beschermen.

Zwembad afdekking voor de zomer

Onze zwembadafdekkingen zijn ook zeer geschikt voor de zomer. Juist in de zomer warmt het Aquadeck lamellendeck systeem het zwembadwater voor u op, zonder dat u er een cent voor hoeft te betalen! Gebruikt u in de zomer had zwembad niet, bijvoorbeeld omdat u van huis bent, dan sluit u het zwembad afdeksysteem en het water zal opwarmen door de zon. Is de zon ondergegaan, dan zorgt het systeem ervoor dat de warmte in het water blijft. Bovendien kunt u ook veel zuiniger het water verder opwarmen indien nodig door het systeem gesloten te laten wanneer u aan het verwarmen bent. U stookt uw woning namelijk toch ook niet met open deuren en ramen? Zo werkt het ook bij uw zwembad. U kunt aanzienlijk besparen op de kosten.